Toegangscontrole is een moderne manier voor het openen en sluiten van deuren. Dit kan zowel voor binnendeuren, buitendeuren, schuifdeuren, rolluiken, enz.

Onder toegangscontrole verstaan wij, de mogelijkheid om uw woning of bedrijfspand te betreden met een elektronische cilinder, slot, magneetsluiting of een mechanisch codeslot. Dit kan door een bedraad, draadloos of mechanisch systeem. Alle betere cilinderfabrikanten brengen elektronische cilinders op de markt die bediend worden d.m.v. code, kaart, sleutelhanger of vingerafdruk-scan. Bij de laatste optie is het probleem van verloren of gestolen sleutels ook meteen uit de wereld geholpen.

Elektronische toegangscontrole is gegarandeerd het sluitsysteem van de toekomst, en de kosten voor deze systemen voor wat betreft aanschaf, montage en gebruik, zijn lager dan u zou verwachten.

Meerdere systemen zijn uit eigen voorraad leverbaar, ook demo-modellen zijn voorhanden om deze bij u thuis te laten zien en te gebruiken.

Hierin zijn verschillende toepassingen mogelijk. De beste optie voor u, willen wij graag ter plaatse samen met u bepalen.