Toegangscontrole is een moderne manier voor het openen en sluiten van deuren. Dit kan zowel voor binnen buitendeuren, schuifdeuren, rolluiken enz.

Onder toegangscontrole verstaan wij, de mogelijkheid om uw woning of bedrijfspand te betreden met een elektronische cilinder, slot, magneetsluiting of een mechanisch codeslot.

Dit kan door een bedraad, draadloos of mechanisch systeem.

Alle betere cilinder fabrikanten brengen elektronische cilinders op de markt die bediend worden d.m.v. code, kaart, sleutelhanger of vingerafdruk-scan.

Hierin zijn verschillende toepassingen mogelijk. De beste optie voor u, willen wij graag ter plaatse samen met u bepalen.

Een aantal ervan is eenvoudig te monteren door u zelf, indien u daartoe besluit. Zou dit alsnog tegenvallen, dan zijn wij altijd bereid u daarbij te assisteren. Echter veel systemen zijn voor wat betreft zelfmontage en -programmering lastig, waarvoor wij adviseren het door een specialist te laten doen.
Het probleem van verloren of gestolen sleutels is met deze systemen uit de wereld geholpen.

Elektronische toegangscontrole is gegarandeerd het sluitsysteem van de toekomst, en de kosten voor deze systemen voor wat betreft aanschaf, montage en gebruik, zijn lager dan u zou verwachten.

Meerdere systemen zijn uit eigen voorraad leverbaar, en ook demomodellen zijn voorhanden om deze bij u thuis te laten zien en te gebruiken.