Ook op het gebied van waarde berging, kunnen wij u adviseren en deze bij u leveren en vakkundig monteren.

Of het een kluis moet zijn voor waarde berging, papieren, data of bijvoorbeeld sierraden, kunnen wij samen met u bepalen. Wij leveren ook wapenkluizen waar voorgeschreven.

Ook bij kluizen kent men beveiligingsgradaties bijv. SKG***® en Grade 1 t/m 5 hetgeen aangeeft wat de door de fabrikant opgegeven waarde-indicatie van de betreffende kluis is en waar de betreffende kluis voor bedoeld is.

De manier van openen kan verschillen van een dubbelbaard kluissleutel, mechanisch codeslot met draaischijf of een elektronisch codeslot. Of eentje die met een vingerscan te openen is.

De kluizen zijn leverbaar in alle mogelijke formaten en gewichten.

De waarde van de op te bergen zaken bepalen de goedgekeurde waarde-indicatie van de kluis, welke in de particuliere sfeer over het algemeen tussen de  €5000 en de €12500 valt, maar deze zijn ook leverbaar met een waard indicatie van bijvoorbeeld €100.000.

Indien de kluis in bewoonde en/of beveiligde omgeving gemonteerd is, kan deze waarde indicatie verdubbelen en zelfs verdrievoudigen. Hetgeen bepaald wordt door uw verzekering.

Elke kluis tot 2000kg eigen gewicht moet degelijk verankerd worden aan wand en/of vloer.

Wij kunnen u zeker adviseren welke kluis het meest geschikt is voor u, en kunnen deze ook bij u afleveren en eventueel vakkundig bevestigen/monteren. Ook hiervoor geldt dat dit het beste geadviseerd kan worden op locatie, omdat de plaatsbepaling en de montagemogelijkheden van de kluis erg belangrijk zijn.

Kijk even bij de aanbiedingen welke kluis momenteel voor een scherpe prijs aangeboden wordt.