Aanbiedingen

Wij hebben altijd aanbiedingen op het gebied van sloten, cilinders, binnendeurbeslag, alarmsystemen en complete sets camera systemen.

Hieronder staan de aanbiedingen welke momenteel actueel zijn :

KERNTREK VEILIGHEIDSBESLAG (ZEER BELANGRIJK)

KERNTREK VEILIGHEIDSBESLAG IS MOMENTEEL EEN MUST!

vervang uw bestaande veiligheidsbeslag door het nieuwste kerntrek veiligheidsbeslag om de laatste nieuwe inbraaktechniek het cilinder uittrekken te voorkomen.

momenteel een complete set te koop  incl. geveerde deurkrukken voor €60,- inl. 21% btw

Wij willen het graag voor u monteren.

Certificaat euro profielcilinders

Mul T Lock Integrator, een  zogenaamde keersleutel incl. 3 sleutels en certificaat.

Nu in speciaal profiel met sidepinsvoor extra veiligheid zonder meerprijs.

Per stuk €52,- incl. 21% btw

Ook als sluitplan  te leveren zonder meerprijs.

Meerdere cilinders kunnen natuurlijk uit voorraad gelijksluitend geleverd worden en ook deze europrofielcilinders zijn in diverse verlengingen leverbaar, en ook het aantal bijgeleverde sleutels kan naar uw behoefte aangepast worden. ook de draaiknopcilinders zijn momenteel erg populair als nooduitgang functie . in appartementen.!.

Nalevering van extra sleutels en of cilinders kan dmv vertoon van bijgeleverd sleutelcertificaat.

Binnendeurbeslag in rvs

Rvs deurkrukken op langschild of rozet  €26 ,- per set in verschillende modellen.

Alarmsysteem AJAX (draadloos)

Draadloze alarm set met centrale met draadloos  ip alarmsysteem met  binnen sirene, noodstroomaccu,   1x draadloos  deurcontact en 1x draadloze huisdier passief infrarood melder en 1x afstandsbediening. Totaal voor  €1000,- incl. 21% btw. incl. montage.

incl. doormelding via ip naar smartphone en tablet  voor alarm doormelding naar meldkamer of naar eigen telefoons .zonder extra kosten

Uitbreidingen tot 99 componenten mogelijk. Tegen meerprijs uiteraard.

Door kiesmogelijkheid dmv internet  en   sim kaart. (niet meegeleverd

Inbraak/brandwerende kluizen

Sistec MT SKG***

Het SKG-keurmerk is het bekendste keurmerk wanneer het gaat over hang- en sluitwerk voor bedrijven en particulieren en wordt alleen gegeven aan producten die bewezen hebben daadwerkelijk inbraakwerend te zijn.
Door de specifieke ervaring van het SKG hoe het dievengilde in Nederland te werk gaat, is er vanuit de markt behoefte ontstaan om ook kluizen aan de zware SKG-beproeving bloot te stellen.
Tijdens de strenge SKG-test wordt de kluis op diverse manieren aangevallen met meerdere mechanische gereedschappen. De Sistec MT privékluis is door het SKG getest en als enige privékluis beloond met het maximum aantal van drie SKG sterren!
Het SKG heeft de Sistec MT privékluis op basis hiervan een indicatie waardeberging toegekend van maar liefst € 9.000,-! Hiermee biedt de Sistec MT SKG*** maximale beveiliging van uw meest kostbare en onvervangbare zaken.

Sistec  skg*** inbraak en brandwerende kluis , met electronisch cijfercombinatieslot

afm. 330mmx 460mmx390mm , incl. 1 legbord. en bevestigingsmateriaal.Deze kluis heeft een binnenafmeting zodat mappen en ordners op te bergen zijn in deze kluis
andere afmetingen of merken, eveneens uit voorraad leverbaar
Actie prijs . €490,- incl. 21% btw . Tijdelijk incl. montage , binnen 25km rond Veghel