Onze sleutelservice kan u van dienst zijn bij buitensluitingen, afgebroken sleutels, inbraken en cilinder vervanging.

Wij geven overigens eenieder die een nieuwe woning betrekt, het advies om de cilinders te vervangen, om ervoor te zorgen dat rondzwervende sleutels niet de oorzaak kunnen zijn van een insluiping. Ook de betere notarissen geven dit advies bij het passeren van de koopakte.

Wij hebben vele soorten en lengtes van cilinders en opdeksloten op voorraad, en kunnen u dus altijd snel voorzien van een nieuw slot en of cilinder(s). Deze zijn bij elke ijzerwarenzaak of schoenmaker zonder enige moeite te kopiëren, maar wij zijn gespecialiseerd in zogenaamde certificaat cilinders, waarvan de sleutel slechts op vertoon van bijhorend certificaat bijgemaakt kan en zal worden.

Ook voor sluitsystemen bij bedrijven en natuurlijk particulieren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken zelf het gehele sluitsysteem indien noodzakelijk binnen één werkdag, inclusief de sleutels. Ook nabestellingen zijn binnen één werkdag realiseerbaar of leverbaar. Bij particulieren is bijvoorbeeld een ‘tuinmansleutel’, die de poort binnen kan en  de garage om het tuingereedschap te pakken. Deze sleutel past niet op uw woning, maar wel op de bijgebouwen bijvoorbeeld. Uw eigen sleutel past natuurlijk wel overal op.

Ook maken wij zelf cilinders van uw eigen sleutelsysteem, indien u bijvoorbeeld een extra cilinder nodig hebt bij een verbouwing, nieuwe poort of defect geraakte cilinder. U levert ons uw originele sleutel in, en wij maken daar een goed passende cilinder bij voor een reële prijs.

Bij inbraak zal dezelfde dag van de melding, de reparatie verricht worden of indien niet geheel mogelijk, in ieder geval een noodreparatie plaatsvinden zodat u met een gerust gevoel kunt gaan slapen.

Ook een van onze sterke punten is de reparatiedienst, waar wij voor u algemene kleine reparaties uitvoeren aan deuren, ramen, garagedeur, poort enz. Zodat deze weer goed bruikbaar zijn en niet meer klemmen.