Voor wat betreft binnendeurbeslag, gaat het om persoonlijke smaak en de stijl van huis en interieur

Wij kunnen u enigszins adviseren in uw keuze. Door u een aantal soorten en modellen te laten zien, en aangeven waarom de ene een betere keuze zou kunnen zijn dan een andere, bijvoorbeeld de materiaalkeuze, aluminium, RVS, messing, zwart gemoffeld messing, enz.

Ook hierin zijn vele keuzes mogelijk in even zovele prijsklassen.

We houden met de keuze ook rekening met de bestaande gaten in de deuren en zorgen er voor dat eventueel bestaande bevestigingsgaten afgedekt kunnen worden met het schildje van de nieuwe deurkruk. Zodat de schilder er niet voor langs hoeft te komen.

Een aantal types, modellen en kleuren zijn uit voorraad leverbaar en er zijn altijd verschillende deurkrukken op rozet of op schild in de aanbieding voor erg scherpe prijzen. Alle andere deurbeslagen zijn uiteraard op bestelling leverbaar en indien gewenst worden deze ook bij u  op professionele wijze gemonteerd.

Gelijker tijd kunnen dan de defecte sloten gerepareerd of vervangen worden, en we kunnen de deuren mooier laten sluiten.

Er zijn ook altijd modellen in de aanbieding die u onder de knop aanbiedingen kunt bekijken.

Indien u daar geen keuze uit kunt maken, hebben we mogelijk een model in ons assortiment dat wel bij u past en kunnen we daar een mooie persoonlijke aanbieding van maken.